Trakya Bazaar Saray Gazetesi’nde Yer Aldı!


Trakya Bazaar olarak, küçük bir sermaye ile başladığımız yolculuğumuzu emin adımlarla büyütmeye devam ediyoruz. Bu süreçte gösterdiğimiz azim ve kararlılık, Saray Gazetesi’nin dikkatini çekti!


"300 Lira ile İşe Başladı, Şimdi Tüm Trakya’ya Tişört Satıyor" başlığıyla yayımlanan röportajda,  markamızın nasıl doğduğunu, hangi aşamalardan geçtiğini ve bugün nasıl uluslararası bir başarı hikayesine dönüştüğünü anlattık. 


Nasıl Başladık? Twitter’dan Ticarete

Trakya Bazaar, aslında bir sosyal medya hikayesi olarak başladı. Kurucumuz Selçuk Süthan, 8-9 yıldır Twitter'da Trakya kültürüne dair içerikler üretiyor ve “Trakya Kızanı” adıyla paylaşımlar yapıyordu. 2013 yılında Haliç Üniversitesi tarafından Türkiye’nin en iyi fenomeni seçilmesi, bu sürecin önemli dönüm noktalarından biri oldu.


Ancak asıl girişim, 300 TL sermaye ile metal Trakya haritaları üretmekle başladı. Daha sonra bir arkadaşı, bu haritaları tişörtlere baskı yapma fikrini ortaya attı. Üretici bulunup ilk tişörtler hazırlandı ve Twitter’da paylaşıldığı gün 35 adet satıldı. Bu büyük ilgi, markanın yönünü belirledi ve tasarım çeşitliliği artırıldı.


İşimizi tutkuyla yaparken, müşteri memnuniyetini ve kaliteli üretimi her zaman ön planda tutuyoruz!


Saray Gazetesi’nde yer almak bizim için gurur verici bir gelişme. Trakya Bazaar olarak yenilikçi adımlar atmaya ve büyümeye devam edeceğiz! Haberi okumak için tıklayın!
Image

Trakya Bazaar: Saray’dan Çin’e Uzanan Bir Başarı Öyküsü!


Trakya Bazaar olarak, girişimcilik yolculuğumuz Saray Gazetesi’nde bir kez daha haber oldu! “Trakya Bazaar: Saray’dan Çin’e Uzanan Bir Başarı Öyküsü” başlıklı bu özel haberde, 2018 yılında 300 TL sermaye ile başlayan serüvenimizin, bugün uluslararası iş birliklerine uzanan bir başarı hikayesine dönüştüğü anlatılıyor.


İlk işimiz, Trakya haritalı tişörtlerle başladı ve bu süreçte ‘Arf Alayım’ tasarımımız büyük ses getirdi. Bu tasarım, Kelime Oyunu programına konuk olmamızı sağladı ve markamızı tüm Türkiye’ye tanıtma fırsatı sundu. Ardından, Ata Demirer, Gonca Vuslateri, Şevket Çoruh ve Melek Mosso gibi birçok ünlü ismin de tercihi olmaya başladık.


Gelen yoğun talepleri karşılayabilmek için Çin’den Wonya firmasından nakış makineleri tedarik ettik ve üretim kapasitemizi artırdık. Kısa sürede, Çinli Wonya Firması’nın dikkatini çektik ve firmanın patronu Xunbo Zhou, Satış Müdürü Zhenya Wong ve Türkiye Distribütörü Cem Karaca tesisimizi ziyaret etti. Bu görüşmelerde, hem makine geliştirme süreçleri hem de üretim teknolojileri hakkında önemli bilgi alışverişleri gerçekleştirildi.


Bu süreçte bizi destekleyen tüm müşterilerimize, iş ortaklarımıza ve ekibimize teşekkür ederiz. Trakya’nın kültürel değerlerini uluslararası bir başarı hikayesine dönüştürmeye devam edeceğiz! Haberi okumak için tıklayın!


Image

Trakya Bazaar Ekşi Sözlük’te!


Trakya kültürünü yansıtan özgün tasarımlarımız ve eğlenceli konseptimizle sosyal medyada geniş kitlelere ulaştığımız gibi, şimdi de Ekşi Sözlük’te yer aldık!


Ekşi Sözlük yazarları, markamız hakkında oldukça keyifli yorumlar yaparak Trakya’nın yerel diline ve tarzına uygun ürünler sunduğumuzu vurguladı. Kullanıcılarımızdan biri, Trakya Bazaar’ı “h harfiyle problem yaşayanların mağazası” olarak tanımlarken, bir diğeri “Siteyi inceleyince resmen günüm şenlendi. Çok esprili, çok tatlı ürünleri var.” diyerek ürünlerimizin eğlenceli tarzına dikkat çekti. 


Bu yorumlar, Trakya Bazaar’ın sadece bir giyim markası değil, aynı zamanda bir kültür ve mizah anlayışını temsil ettiğinin bir kanıtı. Trakya şivesini ve esprili ruhunu taşıyan tasarımlarımızla, gündelik giyime eğlenceli ve samimi bir dokunuş katmaya devam ediyoruz.


Bizi konuşan ve destekleyen herkese teşekkürler! Ekşi Sözlük’te yer alan yorumları okumak için tıklayın!